Forhandling og service

Vi er forhandler og servicecenter

Vi er et af i alt otte BM Servicecentre i Danmark. Derfor kan vi altid yde dig den bedste service og vejledning om BM Silos produkter. Vi dækker Fyn, Sjælland og de omkringliggende øer.

Som BM Servicecenter giver vi dig den bedste service og vejledning om BM Silos produkter, og med 25 års erfaring i branchen og løbende uddannelse i BM Silos produkter kan vi altid hjælpe og vejlede dig bedst muligt om din nye silo- eller transportløsning.

Løbende uddannelse hos BM Silo

Som BM Servicecenter er vi forpligtet til at gennemgå løbende uddannelse i BM Silos produkter. Vi kan garantere dig et stort produktkendskab samt mange års erfaring i branchen, og det er din garanti for, at vi altid kan finde den mest optimale løsning.

Vi lagerfører de fleste reservedele og tilbehør til både siloer og snegle, som kan afhentes direkte på vores lager i Langeskov på Fyn eller i Ringsted på Sjælland . Du sparer altså både tid og besvær ved at skulle bestille en reservedel hjem.

BM Silo har mere end 45 års erfaring med produktion af siloer og transportudstyr. Deres unikke koncept gør, at du får specialproducerede løsninger til konkurrencedygtige priser. Besøg evt. BM Silos hjemmeside her.

Vi servicerer og tilbyder også:

  • Staldventilation: Klima Design, KJ-Klimateknik, Munters
  • Fodring: ACO Funki og Egebjerg
  • Siloer og transportudstyr: BM Silo ApS
  • Møllerianlæg: BM Silo ApS og Euro Milling
  • Inventar: Bl.a. ACO Funki
  • Vand og overbrusning

Kontakt os og hør nærmere.